omoss

Om oss / ägarparet

I april 2020 flyttade vi "hem" till Sörmland igen, och en dröm i våra liv blir verklighet. Det är med glädje och respekt vi tar över det anrika vandrarhemmet i Nyköping som Mats och Lis Hellberg förvaltat så väl de senaste 20 åren. Vår ambition är att varsamt rusta upp och utveckla fastigheten men också att få möjlighet att arbeta med det vi brinner för, att verksamheten präglas av riktigt bra service. Vi hoppas att din vistelse här ska vara en angenäm och positiv upplevelse. Hjärtligt välkommen. Camilla & Sören

Camilla och Sören

Vi har länge funderat på vad som egentligen är och ger livskvalitet, och när tillfället dök upp hösten 2019, att Vandrarhemmet i Nyköping var till salu, var vägen till beslut väldigt kort. 

Efter många år i Vendelsö ( söder om Stockholm) med Villaidyll och busspendlande sadlar vi om i våra liv och flyttar till Nyköping.

Camilla upplevde sina första levnadsår i Nyköping/Oppeby och Sören kommer ursprungligen från Vibergen i Södertälje, så det känns naturligt att komma tillbaks till Sörmland igen.

Vår arbetslivsbakrund: Genom åren har vi alltid valt att arbeta i olika Serviceföretag, Camilla som Säljkoordinator i ett Stadsnätsföretag och Sören i olika Managementroller i ett större Telekomföretag. vi har en gemensam drivkraft, och det är riktigt bra service, och det hoppas vi ska prägla vår verksamhet.

Och så ska vi naturligtvis ha det väldigt trevligt tillsammans med våra gäster på Vandrarhemmet.

Väl mött! 

Camilla & Sören Svahn

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret, maila eller ring oss för ytterligare information.

Ring oss

På 0155-211810

Skicka ett e-mail

info@nykopingsvandrarhem.se

Kom förbi..

Du hittar oss på Brunnsgatan 4 i Nyköping

Kontakta oss