information

Information

Vi är ett Vandrarhem mitt i Nyköpings centrala delar, med närhet till hamnen, Nyköpingshus, Rosvalla och Citykärnan. Här vill vi att du ska trivas och få en positiv upplevelse, därför har vi tagit fram några ordningsregler som vi hoppas ska vara bra för samtliga gäster.

Boka rum

Du kan boka via telefon, mail eller via formulär här på hemsidan. Bokningen är bindande när du fått muntlig eller skriftlig bekräftelse. Alla prisuppgifter är inklusive moms och vi reserverar oss för prisjusteringar. 

Incheckning

Du checkar in från klockan 15:00 via portkod. Kommer du tidigare så kontakta oss för möjlighet till bagageförvaring .

Avbokning

Senast 2 dagar före ankomst vill vi ha eventuella avbokningar/ändringar.

Utcheckning

Du checkar ut före klockan 11:00.

 

Lakan och handdukar

Lakan och handduk ingår i bokningspriserna. För allas trivsel ska alltid lakan användas och ej tex. sovsäck.

Du kan givetvis ha med dig egna, rena lakan men ska då visa upp dem vid incheckningen och vi kan dra av 50kr på rumshyran som engångsbelopp.

Parkering

Vi har fri parkering på Vandrarhemmets parkering/gårdsplan. Det finns möjlighet till att ladda elbilen via laddstolpe mot en kostnad.

Vistelsetid

Nomalt är det max 7 dagar men finns det andra behov så går det bra att inkomma med en anpassad förfrågan. 

Städning

Du diskar och håller snyggt efter dig i köket så det blir trevligt för övriga gäster. Vi städar allmänutrymmena dagtid. Slutstädning på rummet gör du själv eller köper tjänsten av oss.

Frukost

Vi erbjuder en enklare frukostpåse delvis anpassad till gästens önskemål. Meddela oss intresse vid bokningen. Vi har ej möjlighet till buffé för tillfället. 

Se erbjudandet här.

Rökning

Vi har höga krav på brandsäkerheten men också respekt för allas trevnad. Därför är det rökförbud i fastigheten men utanför finns en anvisad plats för rökare. Ingen typ av eld inomhus, tar du med egna ljus tex. så använd battterivarianter.

Husdjur

Vi har ett rum där vi kan erbjuda hundsällskap tillträde. Hunden får dock ej vara i de allmänna utrymmena eller lämnas ensam på rummet.

Wifi

Självklart har vi ett fritt wifi-nät i byggnaden.

Under vistelsen

För allas trevnad ber vi dig respektera allmän nattro kl 23-07. Övrig tid på dygnet visas ömsesidig respekt med omkringboende. 

Bilder från huset och omgivningarna

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret, maila eller ring oss för ytterligare information.

Ring oss

På 0155-211810

Skicka ett e-mail

info@nykopingsvandrarhem.se

Kom förbi..

Du hittar oss på Brunnsgatan 4 i Nyköping

Kontakta oss